MCM Studio Suceava – FILMARI EVENIMENTE – TELEFON 0740 856707

Videograf profesionist de evenimente (nunti,cumatrii,prezentari de produse si servicii,reclame etc.) numar nelimitat de fotografii si de ore de filmare prelucrari foto si video complet,videoclip creativ de 2-3 minute filmarea este de tip Full-HD sedinta foto de logodna sau casatorie civila la alta data decat data nuntii sedinta foto in ziua nuntii echipa formata din doi Read more ..

Oferim servicii complete de fotografiere si filmare pentru nunta Dvs.Scopul nostru este de a imortaliza, cat mai natural, fiecare moment, fiecare emotie, gest, precum si cele mai frumoase clipe.Filmare,videografie de nunta,botez,petreceri,sau orice alt eveniment din viata dumneavoastra care necesita prezenta unui profesionist.Filmarea se realizeaza cu camera video Panasonic FULLHD si dslr Canon 70D FULL HD.De Read more ..

Filmari FULL HD profesionale – editare profesionista,sesiune video logodna,save the date, inainte sau dupa eveniment. Filmare cu steadicam  (sistem stabilizare imagine) – filmare cu glidetrack (sistem de culisare imagine) – filmare cu 2 camere video s-au 2 dslr -uri. Predare material video pe suport bluray ,dvddual layer,mp4 pe HDD, in format FULL HD,HD sau SD Read more ..